Ontvang de zorg die jij nodig hebt!

Menstruatieklachten

Menstruatieklachten dienen serieus te worden genomen

De impact op alle domeinen in je leven is reëel

Heb jij ook maandelijks zo’n last van jouw menstruatie? Wat als ik jou zou vertellen dat dit geen vanzelfsprekendheid zou mogen zijn. Het is niet de bedoeling dat je zo veel klachten ondervindt van jouw menstruele cyclus. Vaak zijn ze een teken van disbalans.

 

Ervaar jij dus:

  • Een onregelmatige menstruatiecyclus met hevige bloedingen
  • Pijnlijke maandstonden
  • Klachten van premenstrueel syndroom
  • Endometriosegerelateerde klachten
  • PCOS

 

Dan heb jij als vrouw vast geleerd om je eigen intuïtieve flow te doorbreken en over je grenzen te blijven gaan. Om te blijven functioneren neem je je toevlucht tot tonnen pijnstillers. Tot het crasht en we op zijn.

 

Zo jammer vind ik het. Het zou immers niet zo ver hoeven te komen als we sneller preventief zouden ingrijpen. Maar omdat wij vrouwen ons proberen aan te passen aan de mannelijke standaarden, zonder ons vragen te stellen gaan we maar door.

 

Een bezoekje aan de gynaecoloog levert meestal enkel een hormonale anticonceptiepil op, louter symptoombestrijding dus. Een vorm van symptoombestrijding die dan nog eens kwalijke gevolgen kan hebben voor het vrouwenlichaam zoals uit onderzoeken naar voor komt. Denk hierbij aan tekorten aan belangrijke voedingsstoffen, maar ook het veranderen van je gemoedstoestand en je darmmicrobioom. De pil mag wat mij betreft doordachter voorgeschreven worden.

 

Ben jij het ook moe om aan te blijven modderen? Mijn trajecten willen je een andere weg tonen naar hormonale balans die perfect samengaat met jouw medische traject. Je leert terug communiceren met jouw lichaam zodat jouw lichaam niet meer hoeft te roepen naar je. In kleine, haalbare stappen ontdek je de kracht van jouw eigen menstruatiecyclus. Ben jij bereid om deze transformatiereis aan te gaan en terug in jouw eigen innerlijke vrouwelijke kracht thuis te komen? Dan wil ik je daar met plezier in begeleiden.

50%

Vrouwen in de vruchtbare leeftijd ervaart menstruatiepijn

10%

Blijft 1 tot 3 dagen per maand afwezig op het werk omwille van menstruatiepijn

22%

Minder endometriose bij vrouwen met een dieet rijk aan omega 3 vetzuren

Van last naar kracht

Laat je cyclus jouw bondgenoot worden

Jij, lieve vrouw, hebt een fantastisch instrument tot je beschikking om die dromen te manifesteren. Het is vooral een kwestie van te leren hanteren.

Ben jij dus klaar om volop in jouw vrouwelijke innerlijke kracht te gaan staan en de sterren van de hemel te blazen?

Start met de oorzaak

Zolang we de wortel van het probleem niet aanpakken is het aanmodderen. Je hebt veel meer impact op jouw klachten dan je denkt!

Natuurlijke middelen

Voetreflexologie, (diepte)massage, etherische olie, kruiden, apitherapie... Allemaal geschenken om jouw zelfgenezend vermogen te triggeren.

Holistisch welzijn

Een geïndividualiseerd plan die rekening houdt met alle stukken van jouw zijn. Zo kom je tot een welzijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Live traject

Innerlijke Vrouwelijke Krachttraject

Online traject

Krachtige cycluscoaching

Testing

Celgezondheid