Caroline Risack

Gezondheid is meer dan afwezigheid van ziekte

Welkom in mijn praktijk

Jouw vrouwelijke gezondheid is mijn prioriteit.

Mijn deskundige begeleiding helpt jou om je aan te passen aan jouw unieke natuurlijke ritme. Zo vind je de flow in jouw eigen leven. Terug leren samenwerken met je lichaam op een respectvolle manier is daar een essentieel onderdeel van. Door de gezondheid van moeders te optimaliseren, wil ik een impact maken op de komende generaties om het tij van chronische ziekten te keren.

 

Mijn missie bestaat eruit om vrouwen terug te verbinden met die innerlijke wijze, wilde vrouw in ons. Zodat je jouw volledige potentieel kunt bereiken en je gaven aan de wereld kunt geven. Want samen kunnen we van deze wereld een mooiere plaats maken voor onszelf, onze kinderen en iedereen die op deze planeet haar thuis heeft.

 

Wil jij meebouwen aan die andere wereld van morgen?

 

 

IMG_1661

Over mijn praktijk

Stilzitten staat niet in mijn woordenboek. Ik ben bijgevolg voortdurend bezig met extra bijscholingen om jou nog beter van dienst te zijn. Wat kun je verwachten?

Ik beluister steeds in eerste instantie jouw klachtenpatroon. Door een diepgaande anamnese maak ik een gepersonaliseerd behandelplan waarmee we jouw zelfherstellend vermogen kunnen ondersteunen.

 

De adviezen zijn vooral gebaseerd op kruiden, voedingsadviezen, ademhalingsoefeningen en verschillende massages zoals voetreflexologie. Dit wordt bepaald in samenspraak met jou als cliënt. In geval van onderliggende pathologie of medicatiegebruik, hanteer ik het voorzichtigheidsprincipe en kies ik voor methodes waarvan er geen interactie mogelijk is. Ik werk graag samen met jouw behandelaar om je gezondheid en levenskwaliteit te optimaliseren.

 

Een greep uit mijn gevolgde opleidingen:

  • Bachelor in de pedagogische wetenschappen, orthopedagogiek (UGent)
  • Een aantal vakken van de Master in de klinische psychologie (UGent)
  • Bachelor in de vroedkunde (Vives): Work in Progress…
  • Gezondheidstherapeut (EANG)
  • Workshop de 5 biologische wetten (Esther Roijmans)
  • 3-jarige Astrologische opleiding (CHTA)
  • Access Bars©
  • Access Bars Body Processen©